Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ

«Όχι στα νέα μέτρα, όχι στις νέες περικοπές. Αντισταθείτε»




«Κάτω η χούντα της κυβέρνησης και της τρόικα», φώναξαν οι δημοτικοί υπάλληλοι που προχώρησαν και αυτοί σε συμβολική κατάληψη του δημαρχείου Σερρών και στο πανό που ανάρτησαν στην είσοδο του κτιρίου έγραψαν: «Όχι στα νέα μέτρα, όχι στις νέες περικοπές। Αντισταθείτε».


Ο πρόεδρος των δημοτικών υπαλλήλων ν। Σερρών, Λευτέρης Κατιρτζόγλου σε δηλώσεις του στη «Σημερινή» υποστήριξε ότι ο Έλληνας δεν μπορεί να αντέξει άλλο και κάλεσε όλους να βγουν στους δρόμους και να διαδηλώσουν κατά των κυβερνητικών επιλογών και της Τρόικα.


«Με αυτή τη συμβολική κατάληψη θέλουμε να εκφράσουμε την αντίθεση μας σ’ όλα αυτά που γίνονται αυτή τη στιγμή στη χώρα μας, σ’ όλα τα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση ενάντια στους εργαζόμενους και ενάντια στον ελληνικό λαό. Θέλουμε να πούμε ότι δεν αντέχουμε άλλο. Ούτε ο απλός εργαζόμενος, ούτε ο συνταξιούχος, ούτε ο έμπορος, ούτε ο ελεύθερος επαγγελματίας, ούτε ο αγρότης, μπορεί άλλο να αντέξει. Η χώρα βυθίζεται όλο και πιο βαθειά στην υποανάπτυξη. Δεν υπάρχει καμιά προοπτική και γι’ αυτό λέμε ότι πρέπει να σταματήσει αυτή η λαίλαπα», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των δημοτικών υπαλλήλων ν. Σερρών και συνέχισε λέγοντας: «Όλοι να βγούμε στους δρόμους και να διατρανώσουμε την αντίθεση μας απέναντι σ’ αυτό το μηχανισμό που υποτίθεται ότι είναι της στήριξης. Δεν είναι όμως μηχανισμός στήριξης του ελληνικού λαού αλλά μόνο μηχανισμός στήριξης των τραπεζών και των δανειστών μας. Το μνημόνιο σ’ αυτό αποσκοπεί και δεν το ενδιαφέρει η ελληνική κοινωνία παρά μόνο το ενδιαφέρει τα δανεικά τους και να τα πάρουν πίσω».

Ειρήνη Παπαδάκη


ΠΗΓΗ: www।e-simerini।com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: