Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Κατέλαβαν το Πολιτικό Γραφείο του Στάθη Κουτμερίδη


Μέλη του νομαρχιακού παραρτήματος της ΑΔΕΔΥ και μαθητές του Μουσικού Σχολείου Σερρών, κατέλαβαν την Πέμπτη (20/10) το Πολιτικό Γραφείο του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Στάθη Κουτμερίδη, αναρτώντας κα πανό στο μπαλκόνι του।


Την ημέρα ψήφισης του καταστροφικού Πολυνομοσχεδίου, τα μέλη της ΑΔΕΔΥ και οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου, που διαμαρτυρήθηκαν μετά … μουσικής επειδή δεν έχουν καθηγητές και βιβλία, επέλεξαν να προβούν στη συμβολική κατάληψη των Πολιτικών Γραφείων των τριών κυβερνητικών βουλευτών στις Σέρρες, αντιδρώντας στην πολιτική λιτότητας της κυβέρνησης Παπανδρέου που οδηγεί την ελληνική κοινωνία στο τέλμα και στο αδιέξοδο।


Με δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ ο πρόεδρος του νομαρχιακού παραρτήματος της ΑΔΕΔΥ, Αβραάμ Βούλτσιος, ζήτησε από τους Σερραίους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να μη ψηφίσουν το Πολυνομοσχέδιο και να σταθούν δίπλα στο λαό που δοκιμάζεται.

Ο ίδιος χαρακτήρισε «λαγούς που το έσκασαν» τους συνεργάτες των υπολοίπων δύο βουλευτών, Μάρκου Μπόλαρη και Μιχάλη Τζελέπη, που κλείδωσαν τα Πολιτικά Γραφεία και εξαφανίστηκαν, αποτρέποντας πιθανή κατάληψή τους।


ΠΗΓΗ:www.infoserres.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: