Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

Σήμερα η Πανελλαδική απεργία των εργαζομένων της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, των εμπόρων και των βιοτεχνών

«Όλοι μαζί στην συγκέντρωση ,το πρωί της Τετάρτης , μπροστά στο Διοικητήριο»



Οι πρόεδροι του Εργατικού Κέντρου, του Ν।Τ.ΑΔΕΔΥ Σερρών ,της ΟΕΒΕΣ και του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών καλώντας τους Σερραίους να συμμετέχουν στην πανελλαδική απεργία και την συγκέντρωση διαμαρτυρίας και να διατρανώσουν την αντίθεσή τους στα μέτρα


«Όλοι μαζί στην συγκέντρωση ,το πρωί της Τετάρτης ,μπροστά στο Διοικητήριο» κάλεσαν τους Σερραίους οι πρόεδροι του Εργατικού ΚέντρουΣερρών, του Ν।Τ. ΑΔΕΔΥ Σερρών ,της ΟΕΒΕΣ και του Εμπορικού Συλλόγου .Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη, το πρωίστις 11:00 μπροστά στο κτήριο του Διοικητηρίου, στο πλαίσιο της πανελλαδικής απεργίας που προκήρυξε η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ. Οι πρόεδροι των σωματείων ευελπιστούν στη συμμετοχή των Σερραίων στην συγκέντρωση για να στείλουν ένα ισχυρό μήνυμαστην κυβέρνηση ώστε να αποσύρει τα μέτρα που θέλει να ψηφιστούντην Πέμπτη στη Βουλή.


Κοινή συνέντευξη Τύπουπαρεχώρησαν χθες το πρωί οι πρόεδροι του Εργατικού Κέντρου , του Ν।Τ. ΑΔΕΔΥ Σερρών ,της ΟΕΒΕΣ και του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών καλώντας τους Σερραίους να συμμετέχουν στην πανελλαδική απεργία και την συγκέντρωση διαμαρτυρίας και να διατρανώσουν την αντίθεσή τους στα μέτρα .


Ο Άλκης Απιδόπουλος ,πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Σερρών, δήλωσε: «Όλοι μαζί στην μεγάλη συγκέντρωση που ετοιμάζεται στις Σέρρες και όταν λέω όλοι μαζί εννοώ το Εργατικό Κέντρο ,το Ν।Τ. της ΑΔΕΔΥ ,ΟΕΒΕΣ και τον Εμπορικό Σύλλογο .Την Τετάρτη το πρωί στις 1:00 μπροστά στην νομαρχία να δώσουμε ένα οριστικό τέλος στην πολιτική την οποία βυθίζει την χώρα και εξαθλιώνει την κοινωνία . Από την πρώτη δόση του μνημονίου η χώρα έχει φτάσει σε αδιέξοδα, μια ύφεση να ανεβαίνει ,να βαθαίνειη ανεργία ,να βλέπουμε οι εργαζόμενοι κάθε δόσηνα στοχοποιούνται ,επιπλέον έχειφτάσει στην εξαθλίωση ο κάθε εργαζόμενος ,ο κάθε επαγγελματίας με τα μέτρα που επιβάλει η κυβέρνηση και μέσα από το μεσοπρόθεσμο που θέλει να ψηφίσει την Πέμπτηστη Βουλή ,εμείς δεν θ το επιτρέψουμε και από τις Σέρρες όπως είπα όλοι μαζί θα στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα να ανατρέψουμε αυτή την πολιτική που το μόνο που καταφέρνει σήμερα είναι να πάει στο περιθώριο την κοινωνία ,να εξαθλιώνει τους πάντες ,δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση . Για αυτό πρέπει ν στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα να ανατρέψουμε αυτή την πολιτική».


Κάλεσμα στους επαγγελματίες έκανε ο Αναστάσιος Ρούσος ,πρόεδρος ΟΕΒΕΣ, τονίζοντας « Επιτέλους για μια φορά συνεννοηθήκατε να είμαστε μαζί όλοι οι φορείς ,οι εργαζόμενοι ,οι δημόσιοι υπάλληλοι και καλούμε όλοτον κόσμο την Τετάρτη το πρωί μπροστά στην Νομαρχία ।Καλούμε Όλους τους επαγγελματίες ,όλους τους πολίτες του νομού να ρθουν στην συγκέντρωση να στείλουμεένα μήνυμα στην κυβέρνηση ότι δεν μπορούμε πια να αντέξουμε άλλα βάρη ,δεν αντέχουμε άλλα χαράτσια».


Ο Αβραάμ Βούλτσιος ,πρόεδρος Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Σερρών ,τόνισε: «Και οι δημόσιοι υπάλληλοι καλούνται να παραβρεθούν στην συγκέντρωση που πραγματοποιούμε όλοι μαζί । Θα βρισκόμαστε όλη η σερραϊκή κοινωνία ,θα βρισκόμαστε για να διατρανώσουμε με δύναμη την αντίθεσή μας σε όλα αυτά τα μέτρα που μας έχουν επιβληθεί ,τα οποία θα επιβληθούν ,τα οποία ετοιμάζονται ,μαγειρεύτηκαν και οδηγούν ουσιαστικά την κοινωνία μας συνολικά στον όλεθρο .Να είμαστε όλοι μαζί αποφασισμένοι ,όλοι μαζί ενωμένοι ώστε να καταπέσουν τα μέτρα και η κυβέρνηση».


Να μην μείνει κανένα μαγαζί ανοικτό κάλεσε οΆγγελος Κεχαγιάς ,πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Σερρών, λέγοντας «Την Τετάρτη 19 Οκτώβρηκαλούνται όλοι οι έμποροι να κλείσουμε τα μαγαζιά μας । Να μην μείνει κανένα μαγαζί ανοικτό ,αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό θέλουμε να ΄ρθούνε στην συγκέντρωση μπροστά στην νομαρχία όπου εκείενωτικά ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ ,Εμπορικά Σωματεία και ο Εμπορικός Σύλλογος να δείξουμε ότι έχουμε μια πολύ μεγάλη και δυνατή ενωτική και να σηκώσουμε το ανάστημα μας σε αυτή την κυβέρνηση που μας οδηγεί στην καταστροφή».


Δήμητρα Μετόκη


ΠΗΓΗ:http://www।e-simerini।com

Δεν υπάρχουν σχόλια: